• Alleen Online
  • Den Haag naar Schiphol (t/m 3 personen) €69
  • Den Haag naar Schiphol (t/m 8 personen) €85
  • Bel 070 204 2999

Taxi naar Schiphol nodig?

Taxi Den Haag naar Schiphol Airport

Taxi Schiphol

Taxi naar Schiphol nodig? Dan bent u bij taxi Noordeinde gevestigd te Den Haag op het goede adres. Taxi Noordeinde hanteert vaste tarieven voor diverse bestemmingen. Zo boekt uw taxi vanuit Den Haag naar Schiphol Airport voordelig online voor €75 (4 personen)

Taxi Sedan 1 t/m 4 personen + 2 grote koffers en 2 handbagage, online €69 of telefonisch €72 .

Taxi Station 1 t/ m 4 personen + 3 grote koffers en 3 handbagage, online €75 of telefonisch €78.

Taxi Bus 5 t/8 personen 7 grote koffers + 5 handbagage, online €85 of telefonisch €88

Airport service

Taxi Schiphol van taxi Noordeinde is de best beoordeelde aanbieder van luchthaventaxi's in Zuid-Holland. Wij bieden u een veilige en betrouwbare taxidiensten tegen de meest concurrerende prijzen.

Of u op vakantie gaat of op zakenreis en u zoekt een redelijke betaalbaar airport taxiservice, dan bent u bij ons op het goede adres. De ervaring heeft ons geleerd wat onze klanten wat ons verwachten. taxi Schiphol van taxi Noordeinde zorgt ervoor dat u in een comfortabel en stijlvol zakelijk vervoer wordt vervoerd van of naar alle luchthavens in Nederland, België of Duitsland.

Onze representatief geklede chauffeurs brengen u of uw relatie in zeer comfortabele wagens naar de juiste luchthaven. Uiteraard zijn we ruim op tijd. U komt snel, comfortabel en veilig aan.

Vluchtnummer

Geef bij de boeking uw vluchtnummer op, dan kunnen wij meedenken en eventueel adviseren eerder weg te gaan als er files worden verwacht. Houd bij de boeking rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en mogelijke vertraging op de weg. Wij zullen er alles aan doen om u op tijd op Schiphol te brengen, maar kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen.

Comfortabel reizen naar de luchthaven

Kiest u voor onze Taxi Service naar Schiphol of een andere luchthaven, dan kunt u rekenen op een prettig begin van uw reis. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en bieden een uitstekende taxi service van Den Haag en omgeving naar Schiphol. U wordt op tijd opgehaald bij het afgesproken adres en op een prettige manier naar de luchthaven gebracht. Onze taxi’s zijn van alle gemakken voorzien waardoor u luxe kunt reizen. Ook hoeft u de taxi niet met onbekende medepassagiers te delen. Al onze chauffeurs zijn professioneel en zullen u vriendelijk te woord staan. Zij luisteren naar uw wensen en doen wat mogelijk is om aan uw wensen te voldoen.

Vaste lage tarieven voor vervoer naar Schiphol

Bij Taxi Noordeinde hebben we vaste lage tarieven voor onze Schiphol Taxi Service. Deze tarieven zijn altijd geldig, ongeacht het tijdstip van uw taxirit. Wanneer u zomaar in een taxi stapt, weet u van te voren niet hoe duur het gaat worden. Daarom bespreken wij dit altijd vooraf met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer we de plaats van bestemming hebben bereikt, kunt u contant of met pin betalen. U vindt alle tarieven op onze website. Tevens brengen wij u ook graag naar Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Wel dient u minimaal één dag van tevoren te reserveren.